Artlovers Space, created: 2022-03-01


Welkom bij Artlovers Space in Brummen

Aletta Bos | Anne Verhoijsen | Janice McNab | Justyna Pennards |Mirjam Berloth | Mémé Bartels | Selma Dronkers | Sonja Hillen
 

Tentoonstelling:

Into the We-Space

ArtLovers.Space

12 maart - 10 april 

Opening 12 maart, 15.00 - 17.30
Gravenstraat 7b, Brummen

Voor meer informatie scroll verder



ever_emerging_mag _ EVENT


 

 

De tentoonstelling Into the We-Space brengt het werk samen van 8 kunstenaars die ieder op hun eigen manier werken met thema’s rondom het vinden van gemeenschappelijke gronden. Welke fysieke en mentale reizen moeten er gemaakt worden om in de We-Space terecht te kunnen komen?
Hoe kunnen we elkaar bereiken en ontmoeten, elkaar tegenkomen op gemeenschappelijk terrein?
Wat maakt dat het juist nu in deze huidige tijd zo een belangrijk thema blijkt? 

 

De samenstelling van werken in deze groepstentoonstelling onderzoekt en bevraagt verschillende routes die kunnen leiden tot ( een, of the, ) de We-Space. Hoe vinden wij onze weg uit het 'individu zijn' en 'anders zijn', en kunnen we ons bewegen richting de wij-ruimte? Wat hebben we nodig in een tijd van polarisatie en stelligheid, om elkaar te kunnen horen en zien? De getoonde werken bespreken het begrip en de verbinding met verschillende  entiteiten, zoals een andere plaats, ruimte of persoon. Dat kan via niet eerder gebaande paden, in het bewustzijn dat het heden en het zelf altijd aan verandering onderhevig zullen zijn. 

 

De aanleiding voor deze tentoonstelling is de uitgave van The Dutch Edition van het online tijdschrift ever_emerging_mag. Dit tijdschrift, opgericht in 2020, presenteert vrouwelijke kunstenaars en makers van boven de 45 jaar. 8 van de 11 kunstenaars uit deze uitgave zijn te zien in deze expositie.


Opening & randprogrammering

De tentoonstelling opent op zaterdag 12 maart om 15.00 uur met een hapje en drankje en zal daarna open zijn op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Halverwege de tentoonstellingsperiode, op zaterdag 26 maart, zal er in aanwezigheid van de kunstenaars een speciale middag worden georganiseerd waarbij het publiek wordt meegenomen in een zintuiglijke ervaring. Het programma van deze middag start om  14.00 en duurt tot 18.00u. Aanmelden kan via deze link.
Into the We-Space 12 maart - 10 april
Art Lovers Space, Gravenstraat 7b te Brummen
Voor meer info +31630367332. 
Parkeren bij de kerk of op het parkeerterrein in het centrum van het dorp. 
Opening: zaterdag 12 maart van 15.00 tot 17.30
Openingstijden: Vrijdagen, zaterdagen & zondagen van 12.00 tot 17.00. Donderdag op afspraak (Afspraak maken via info@everemergingmag.com
Locatie: Gravenstraat 7b, Brummen
Randprogramma: 26 maart: 14.00 - 18.00. Aanmelden kan via deze link.
 
Website Selma Dronkers